Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Bo NPR ma z obliczeniami niewiele wspólnego (ja wiem, że Ty to wiesz ale ktoś "niewtajemniczony" przeczyta i pomyśli, że w NPR wylicza się dni płodne
) I już chyba rozumiem co chciałaś powiedzieć przez te 100% pewności, że współżyjąc w I fazie nie masz 100% ale jak już tempka skoczy to można ocenić, że I faza na 100% nie była płodna.
), ale nie wszystkim mówi, że oni nie zachowują wstrzemięźliwości i jak czasem w II fazie ich poniesie to współżyją. I tak rodzą się mity nieskutecznego NPR
A np. moja kuzynka wszystkim mówi, że stosuje NPR i że z nim się nie da odkładać (ma 6 wspaniałych dzieci), ale nie wszystkim mówi, że oni nie zachowują wstrzemięźliwości i jak czasem w II fazie ich poniesie to współżyją. I tak rodzą się mity nieskutecznego NPR

I dlatego podkreślali jak ważny jest wybór konkretnej metody i jej poznanie - to było przekonywujące (dowodem jest to, że mieli przy sobie kilka kompletów podręcznik + zeszyt obs. + termometr, wszystko sprzedali i zabrakło im bo więcej par chciało kupić niż się spodziewali
)

] a także pomagał jej obserwować śluz sprawdzając swoimi palcami jakie ma cechy 

mają sześcioro dzieci
BÓG TAK CHCIAŁ......
no ale niestety takie osoby prowadzą z reguły poradnie przedmałżeńskie i co zrobić ?

i pierwsze pytanie jakie mi zadała to "kim jest Amazonka i dlaczego wszyscy o niej gadają?"...Powiem wam szczerze, zaczęłam się śmiać 
Dotia, sorry, ale nie możesz od razu stwierdzić że "u mojej mamy" cwierc wieku temu nie mogło zawiesc NPR. Jasnowidzka jakaś jesteś (kolejna zreszta)?
MsMartina - ja zaczęłam stosować NPR jako współżyjąca w ok. 3 cyklu nauki, bez żadnych wspomagaczy i z powodzeniem odkładam już 25.cykl i takich przykładów na 28dni jest więcej, także to raczej nie NPR zawiódł u Twojej mamyz akcentem na słowo RACZEJ.
Mi w ogóle nie przeszkadza ile dzieci ma para, ja też chciałam mieć 5, tylko wolę słyszeć jak naprawdę wyglądał u nich NPR a nie, że on zawiódł podczas gdy para współżyła w płodnym czasie.

[/url][/url]
[/url]
Dotia i Alfa- osoby które wliczają się w naukowe statystyki służące do obliczenia PI są naprawdę mocno udokumentowane. Taka pani która nie udostępnia wykresu, inaczej, nie stosuje się readykalnie do stosowanej metody, nie będzie wliczona w daną metodę.

Teorka, Ty się przejęłaś jej opowieścią, mąż również.
]