Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A np. moja kuzynka wszystkim mówi, że stosuje NPR i że z nim się nie da odkładać (ma 6 wspaniałych dzieci ), ale nie wszystkim mówi, że oni nie zachowują wstrzemięźliwości i jak czasem w II fazie ich poniesie to współżyją. I tak rodzą się mity nieskutecznego NPR
mają sześcioro dzieci
BÓG TAK CHCIAŁ......
no ale niestety takie osoby prowadzą z reguły poradnie przedmałżeńskie i co zrobić ?
Dotia, sorry, ale nie możesz od razu stwierdzić że "u mojej mamy" cwierc wieku temu nie mogło zawiesc NPR. Jasnowidzka jakaś jesteś (kolejna zreszta)?
z akcentem na słowo RACZEJ. MsMartina - ja zaczęłam stosować NPR jako współżyjąca w ok. 3 cyklu nauki, bez żadnych wspomagaczy i z powodzeniem odkładam już 25.cykl i takich przykładów na 28dni jest więcej, także to raczej nie NPR zawiódł u Twojej mamy
Mi w ogóle nie przeszkadza ile dzieci ma para, ja też chciałam mieć 5, tylko wolę słyszeć jak naprawdę wyglądał u nich NPR a nie, że on zawiódł podczas gdy para współżyła w płodnym czasie.
Dotia i Alfa- osoby które wliczają się w naukowe statystyki służące do obliczenia PI są naprawdę mocno udokumentowane. Taka pani która nie udostępnia wykresu, inaczej, nie stosuje się readykalnie do stosowanej metody, nie będzie wliczona w daną metodę.
Teorka, Ty się przejęłaś jej opowieścią, mąż również.