Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kur... i jak tu oszczędzać, jak na akcesoria do ozdabiania ciast i ciasteczek, barwniki, ozdoby itd wydałam właśnie 150zł...
ja w prawdzie wydalam 1/3 tego ale tez mnie 'szarply' ozdoby swiateczne, rozne pierdoly do stroikow, swiatecznych 'giftow' i wystroju domu
no i czeka mnie duzy wydatek bo musze transformator kupic (koszt ok 200zl!!!) bo moje dzieciaki maja dostac od cioci z hameryki jakies swiecace, stojace, duze ozdoby pod dom/na taras. Bedziemy jak Griswoldowie jak nic :D
Bo mleka, jajek, sera, twarogu, jogurtow itp niet w domu.
wylacznie sniadaniowe na 2 dni dla kazdego z nas i zaplacilam 20zl z haczykiem.
Biedronki? dla mnie to najlepszy sklepp na codzienne zakupy, swieze, duzy wybor i tanio na dodatek
(bo się nie orientuję, czy cena za dany produkt musi być taka sama w każdym markecie danej firmy na terenie całego kraju).
i tu najlepiej sprawdza sie kaufland.
dzisiaj jest dzień darmowej dostawy w internecie
ponoc w lidlu przeceny na polowe sa na godzine przed zamknieciem
plus w ramach "oszczednosci" kupilam obrus na stol, poniewaz na codzien mamy taki 140x200 to skorzystalam z okazji i kupilam grafitowy za 45zl (normalnie w sklepie koszt ok 90-120), w koncu nie bede musiala kombinowac jak zakryc plame z tuszu na moim najulubienszym czerwonym :))
no i duzy plus - te obrusy sa z powloka teflonowa i nie zostaja na nich plamy nawet jak sie wino rozleje. wystarczy polozyc recznik papierowy i po plamie
A na to sposob znalazlam. Kazalam zdeponowac u mnie wszystkie karty platnicze i m. dostaje raz na tydzien 100 zl. Takie kieszonkowe
Kazalam zdeponowac u mnie wszystkie karty platnicze
Mogłabyś zdradzić gdzie kupujesz te koszule ;)? Rozumiem, że masz jakiś sprawdzony sklep on-line? Mój A.niestety jest 'koszulowy' a ceny koszul w stacjonarnym sklepie powalają Średnio, jedna koszula to wydatek rzędu 150 - 200 zł
Co do koszul to m. musi mieć 100% bawełna (lub w zimę może mieć 80%), bo inaczej koszula + marynarka to ugotowałby się.