Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przeliczam oszczędności na roczne okresy 50 pln wrażenia nie robi ale 600 pln już tak
Ewasmerf u mnie pasztety to stały repertuar, spróbuj warzywnych każdy przepis z jadlonomi wychodzi super, mięsożercy niepoinformowani o braku mięsa w błogiej nieświadomości będą spożywać
w ogole ja nie rozumiem, dlaczego sie mowi, ze dzieciom malym nie mozna dawac pasztetu.
hydro, nie strasz. ja zrobilam pasztet wczoraj i mam go zamiar jesc przez nastepne 2-3 dni.
a co jecie? same wedliny sklepowe?
można równie dobrze w tym czasie zobaczyć- ma się męża, dziecko, jest się zdrowym- i to jest tak niesamowite, ogromne szczęście, że cała reszta blednie.
My jednak zrezygnowaliśmy z auta, właśnie z powodu ciągłych napraw. I tak wozimy się komunikacją miejską albo rowerem jak jest dobra pogoda (albo brak kasy na miesięczny).
- u nas to odpada, bo na zmiane pilnujemy dziecka z moim, a nie dam mu wyjechac za granice, bo o ile rano mlody w przedszkolu jakos by sie dalo ogarnac to na popoludnie jak mam to nie da rady, bo moi rodzice caly dzien z mlodym nie beda, a ja na siedzenie w domu nie moge sobie pozwolic... A może jakiś krótki wyjazd zagraniczny by Was dźwignął? Albo np. mała fucha na boku, typu przypilnowanie dziecka sąsiadce 4 godz tygodniowo? Posprzątanie komuś mieszkania?
A może jakiś krótki wyjazd zagraniczny by Was dźwignął?
Albo np. mała fucha na boku, typu przypilnowanie dziecka sąsiadce 4 godz tygodniowo? Posprzątanie komuś mieszkania? Ja tak się ratowałam jeszcze będąc singlem.
Marion próbowałaś z tym kursem rzucić długi?