Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kachaw, dlaczego uważasz, że 1,5h w chuście to przesada? Pomysl, jak noszą indianki czy kobiety afrykańskie.
a nie wygodniej byłoby Ci kupić Tulę z wkładką dla noworodka?

ja na biodrze wiążę tak, tylko nie robię węzła pod pupą, tylko prowadzę dalej poły i wiążę na drugim boku, czyli krzyżuję pod nogami, mniej więcej jak w kieszonce.
ja na biodrze wiążę tak, tylko nie robię węzła pod pupą, tylko prowadzę dalej poły i wiążę na drugim boku, czyli krzyżuję pod nogami, mniej więcej jak w kieszonce.oooo moze i wygodniej!spróbuję jutro,dzięki
ale ta pozwijana chusta na plackach małej, no coś mi tu bardzo nie leży....no kurka tak w instrukcji było...chodzi o podtrzymanie barków.no ale faktycznie jak pójdzie ten fragment pod nóżki to będzie chyba lepiej
dziewczyny co sądzicie o chuście kółkowej ? czy mogę w niej nosić sześciotygodniowe maleństwo?
Dziewczyny mozecie mi polecic jakies czapki dla malucha w chuscie- jakie macie ?

...aj zajęło mi tu dotarcie...ale ponieważ muszę poczekać aż Ola będzie siadać z zakupem nosidła zdecydowałam się zainwestować w chustę bo mam dziecko ciekawe świata i to koniecznie w pionie 
No, a wolne ręce + przytulona córeczka to szczęśliwa JA 
Dzisiaj byłam u rehabilitantki z mała i ona mi powiedziała że nie powinno się nosić w chuście tak malego dziecka bo kręgosłup nie jest jeszcze gotowy do pionizacji i nóżki robią się często koślawe :|
Kompletnie się nie orientuję w "firmach" i rodzajach ale zależy mi na: super cienkiej chuście bo lato idzie, raczej nie najdłuższej bo nie chcę zamiatać ziemi w czasie motania-póki co wychodzę z założenia, że chusta ma mi posłużyć dopóki nie przesiądziemy się na nosidło...polecicie coś?
czym wiecej kolorowych paseczkow tym grubsza jest chusta.O! I to jest ciekawostka-nie wiedziałam

Ramatha, u kogo się kursowałaś?