Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kachaw, dlaczego uważasz, że 1,5h w chuście to przesada? Pomysl, jak noszą indianki czy kobiety afrykańskie.
a nie wygodniej byłoby Ci kupić Tulę z wkładką dla noworodka?
oooo moze i wygodniej!spróbuję jutro,dzięki ja na biodrze wiążę tak, tylko nie robię węzła pod pupą, tylko prowadzę dalej poły i wiążę na drugim boku, czyli krzyżuję pod nogami, mniej więcej jak w kieszonce.
no kurka tak w instrukcji było...chodzi o podtrzymanie barków.no ale faktycznie jak pójdzie ten fragment pod nóżki to będzie chyba lepiej ale ta pozwijana chusta na plackach małej, no coś mi tu bardzo nie leży....
dziewczyny co sądzicie o chuście kółkowej ? czy mogę w niej nosić sześciotygodniowe maleństwo?
Dziewczyny mozecie mi polecic jakies czapki dla malucha w chuscie- jakie macie ?
Dzisiaj byłam u rehabilitantki z mała i ona mi powiedziała że nie powinno się nosić w chuście tak malego dziecka bo kręgosłup nie jest jeszcze gotowy do pionizacji i nóżki robią się często koślawe :|
Kompletnie się nie orientuję w "firmach" i rodzajach ale zależy mi na: super cienkiej chuście bo lato idzie, raczej nie najdłuższej bo nie chcę zamiatać ziemi w czasie motania-póki co wychodzę z założenia, że chusta ma mi posłużyć dopóki nie przesiądziemy się na nosidło...polecicie coś?
O! I to jest ciekawostka-nie wiedziałam czym wiecej kolorowych paseczkow tym grubsza jest chusta.
Ramatha, u kogo się kursowałaś?