Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
reszta kupowana jest z komitetu.
Ely no u nas jest w dzień karmienie o 12 tylko. Ja mu dam pierś rano i do spania. On na bank wytrzyma bo jak usnie w samochodzie czy wózku to nie je do wieczora
sa zlobki ponoc, w ktorych panie wyprowadzaja dzieci na dwor, w sensie, ze takie niechodzace, wlasnie w wozkach, choc mi ciezko sobie wyobrazic grupe 20 dzieci (zakladajac nawet ze 5 czy 10 dzieci jest nieobecnych, bo gruoy licza ok 30 dzieci, u mojego bylo 31 przyjetych) i 6 pani (bo tyle ich chyba w szczycie jest) wyprowadzi te 20 na spacer w wozkach, no ale...pewnie maja swoje sposoby
A dziewczyny, jak dzieci nie leżakują, to rozumiem, że pościeli nie trzeba przynosić? Co wtedy dzieciaki robią?
u nas to samo 1 pani n 5 dzieci i dzieci z pierwszej (niemowlęcej) grupy nie wychodziły. Dxieci z drugiej grupy wychodzą na taras, bo grupa mieści się na pierwszym piętrze a dzieci jest 32, więc panie są bez szans i nie dałyby radę ubrać te wszystkie dzieci i sprowadzić ze schodów. Trzecia i czwarta grupa wychodzą codziennie. Te dzieciaki ćwiczą rozbieranie i ubieranie ;) masakra... nie pomyślałam o tym, u nas w grupie ponad 20 dzieci, bo żłobek miejski, 1 opiekunka na 4/5 dzieciaczków. Grupa maluchów do 1,5 roczku więc znaczna część jeszcze całkiem nie chodząca będzie. No ale nie wyobrażam sobie nie wychodzenia codziennie na dwór!
A co do Twojego syna to wiesz, 2 lata szmat czasu ;-) wydorośleje wg mnie.