Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko zdrowy=bez wad serca, padaczki takie tam, bla bla, ze moze chodzic do zlobka. cos jak zdolnosc do pracy.
Tylko dlaczego wcześniej nie powiadomili.
wiem tylko, że na karcie przyjęcia do żłobka było pytanie o choroby i wypełniał tam rodzic
BTW zeby zostac nauczycielka w przedszkolu nie trzeba skonczyc studiow pedagogicznych, wystarcza byle jakie studia + kurs, chyba jakies 300 godzin i sru - mozesz byc nauczycielka wychowania przedszkolnego.
Ewo ale żeby pracować w państwowym przedszkolu jako wychowawca musisz mieć co najmniej licencjat,
Piszecie o studiach kierunkowych. A ta Pani, ktora tak mi sie spodobala, nie byla po zadnych studiach, ale takie podejscie do dzieci, ze w dupie mam czy ma studia czy nie. A takie dziewczyny zaraz po studiach tylko teorie maja i troszke moze praktyki. Dla malutkich dzieci nie liczy sie papier od srypudiow, tylko serce, zaangazowańie, milosc do dzieci i powolanie. Jakos przy wyborze niani nie bierze sie pod uwage jej wyksztalcenia a niańia taka soedzi sama z dzieckiem w domu i jak nie masz kamer to nic ńie wiesz co sie dzieje a jednak ludzie oddaja pod opieke swoje dzieci.
no ja bym na to nie patzryla kompletnie.raczej na to czy jest czysto, czy bezpiecznie, jak wyglada organizacja. czy plac zabaw jest bezpieczny. czy piaskownica zaslonieta.
nawet panie pomoce z kuchni, które obiady im serwują
BTW zeby zostac nauczycielka w przedszkolu nie trzeba skonczyc studiow pedagogicznych, wystarcza byle jakie studia + kurs, chyba jakies 300 godzin i sru - mozesz byc nauczycielka wychowania przedszkolnego.
eeee, no cos Ty. U nas nie ma takiej opcji...
eeee, no cos Ty. U nas nie ma takiej opcji...
Ja pracuję w szkole życia i u nas wszyscy ciągle się szkolą
a co do studiów i wiedzy książkowej to tak jest w każdym zawodzie, można skończyć studia, ale jak się nie ma pasji i nie kocha tego co robi to się będzie zawsze kiepskim nauczycielem, lekarzem, prawnikiem, mechanikiem a nawet księdzem
2 dniowy kurs pierwszej pomocy. i wsjo. no ale to nie panstwowe, tylko prywatny twor.
Ale wiecie Adaś chodzi do takiego domowego żłobka, prywatnego, otwartego przez mamę,