Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Życzę Ci, żeby się poukładało i, żeby to "przestanie kochania" było jakimś idiotycznym przejęzyczeniem albo niewłaściwym wyrażeniem emocji...
Wilma - przepiękny i wzruszający masz swój opis profilowy. To jest to :) I z tego każda z nas powinna czerpać siłę - z naszych dzieciaków! :) Strasznie mi przykro, że musiałaś przechodzić rozstanie w ciąży, dobrze że Malutka urodziła się zdrowa.
Dokładnie! Już jakiś czas temu zwróciłam na niego uwagę
Wil wie :************** A co do Wil... To Wil wie ;-)..., ale publicznie powiem - DZIELNA DZIEWCZYNA!
co do pisania do eM to ciągle uważam że słusznie zrobilaś (robisz), póki nie ma w tym Waszym kryzysie osoby trzeciej masz święte prawo walczyć o Niego kazdym sposobem i nie tracisz nic na godności.
A mamy wyjście? Ja na co dzień mam pomoc rodziców więc i tak nie jest źle. Gdybym nie miała nikogo to byłoby ciężko. Choć ja dawałam radę sama nawet po cesarce z tygodniowym noworodkiem, może nie było to miłe i łatwe, ale jakoś obie przeżyłyśmy. Od tego momentu uważam, że wszystko jest możliwe i jak trzeba to się bierze siły nie wiadomo skąd. dziewczyny 3 dzień jestem sama tzn bez pomocy męża, bo jest w rozjazdach i rośnie mój podziw dla matek singielek. Jak Wy dajecie radę?!
:))))) Wilma Twoje motto bardzo do mnie przemawia, BAAARDZO!
Ja to się zastanawiam czy po tym wszystkim jakikolwiek facet spełni moje oczekiwania bo ja już nigdy więcej nie zamierzam iść na kompromis w pewnych sprawach. Tylko po Waszych doświadczeniach selekcja będzie ostra...i dobrze!
Proszenie się o uczucia jest poniżające.
n Cię nie oszczędza, jasno i konkretnie wyraża swoje stanowisko, nie patrząc czy Cię tym urazi, czy zepsuje Ci dzień itp.
przykry cholernie sms. fakt.
ale co miał napisać? ściemniać? dawać złudną nadzieję? to chyba jeszcze bardziej ch..owe... że tak powiem dosadnie..
Pierwszy chłopak, pierwszy partner seksulany, PIERWSZA JEDYNA MIŁOŚĆ...
PIERWSZA JEDYNA MIŁOŚĆ