Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hydro, ale czy ja napisałam, że przedszkole ma być małą szkołą? Nie, napisałam, że ma rozwijać ciekawość, chęć poznawania czegoś nowego, a nie zasklepiać w "tu mi dobrze i chcę zostać".
A czy pierwszy dzień w przedszkolu to jest jakiś uroczysty? W sensie, że trzeba dziecko ładnie ubrać? Czy to normalny dzień?
I jeszcze Was dopytam, jak to jest w państwowych przedszkolach, czy dziecko może mieć swoją przytulankę?
I jeszcze Was dopytam, jak to jest w państwowych przedszkolach, czy dziecko może mieć swoją przytulankę? Bo moja Gosia ma takiego pluszowego psa Bolusia, nie rozstaje się z nim, śpi z nim i teraz chodzi z nim do przedszkola
to pies, którego szwagierka kupiła w ciucholandzie
w poniedziałek zaczął popychać, bić, szczypać swoją koleżankę Hanię
A Wy mając taką możliwość chciałybyście mieć dziecko w swojej grupie przedszkolnej? bo może ja jakaś wyrodna jestem
Chciałabym być z nim cały dzień, ale żeby był z dziećmi, bawił się, uczył, a ja byłabym w pracy. No i to ja miałabym wpływa na to jak i czego się uczy i jak rozwija.
Ale to nie byłoby tak naprawdę dobre ani dla Ciebie, ani dla dziecka :P
Po prostu teraz chcę i pracować i być z dziećmi i nie daję rady czasem tego ogarnąć.
A tak mogłabym pogodzić wszystko.