Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlatego wyeliminuje slodycze i biale pieczywo oby to byla wystarczajaca zmiana na poczatek do czasu konsltacji.
owoce to najlepiej cytrusy
O prosze a ja prawie codziennie jadam banana :/
Nam mówili ze suszonych owoców należy unikać. Wiadomo, zjeść można ale lepiej cały świeży owoc
Ja zmierzyłam dziś w nocy cukier dla sprawdzenia i wyszło 84, później rano na czczo 96. Co o tym sądzicie?
Głupie to wszystko. Jak widać, jeden wynik z wielu może zaważyć na tym, czy mam cukrzycę...
- no ja wiem, ale tak jakbys chciala jednak miec nieprzeterminowane bo tak napisalas jakbys bez recepty kupic nie mogla ;) Wiem że kupię paski bez recepty. Ale po co wydawać 3 razy więcej kasy. Zaczekam do środy na wizytę u diabebeloga i receptę.
A gina już miałaś? Co powiedział?
marion, wg mnie na chlopski rozum kaza ci postepowac jakbys miala cukrzyce ciazowa. w mysl zasady lepiej dmuchac na zimne.
to tak jak z moim cisnieniem. co ide do ktoregokolwiek lekarza to 140-150, ostatanio nawet 170. a w domu 114, 117.
tak wiec ty na bank tez bedziesz musiala sie traktowac jak z cukrzyca. co ci swoja droga tylko na dobre wyjdzie;-P
Marion 72 po śniadaniu to trochę mało. Albo paski do Dee albo za mało zjadłas.
A ja od poniedziałku przechodzę na insulinę ;( No ale to tylko do porodu, więc damy radę :)