Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale nie daje nam to prawa twierdzić, ze WSZYSCY przedstawiciele tej grupy sa tacy sami.
zgadzam sie- jak w KAZDEJ grupie zawodowej i tu znajda sie osoby o zachowaniu karygodnym, ale nie daje nam to prawa twierdzić, ze WSZYSCY przedstawiciele tej grupy sa tacy sami.
Myślę, że każda kobieta, która np. obserwuje swoje cykle doświadczyła sytuacji, w której lekarz ginekolog zignorował jej obserwacje jako niemiarodajne.
pierwsze pytanie jakie pada "no dobrze, to jakie leki ma pani w domu, żeby nie kupować nowych?". Fart?
U nas zawsze takie pytanie pada, niezależnie od tego, czy jedziemy do "naszej prywatnej", czy idziemy do przychodni
Dziewczyny zamawiałyście coś w aptece internetowej Gemini
Skoro na wyspach jest tak swietnie, to zastanawia mnie czemu tak wielu naszych rodaków, którzy od dawna tam mieszkają, na specjalistyczne leczenie przyjeżdzają tutaj, gdzie jest taki dramat?
80% bo nie zna języka. 20% bo nawet nie próbowali sprawdzić jak mozna sie tu leczyć z gory zakladając że jest beznadziejnie, że w PL zapłacę i mam
80% bo nie zna języka. 20% bo nawet nie próbowali sprawdzić jak mozna sie tu leczyć z gory zakladając że jest beznadziejnie, że w PL zapłacę i mam
Spidermenko, a tak poza dyskusja... Czy aby w ubiegła sobotę Twój maz nie był z Marcelem na poranku w Multikinie?
Spidermenko, to Twoje chłopaki siedzialy w tym samym rzędzie co my :) tj. ja i Wojtek :)Jak sie zapaliło światło to popatrzyłam sobie na tego blondynka i pomyslałam "jakie on ma fantastyczne włosy". A potem pan zawołał "Marcel, chodź tu" i już byłam w domu :)))
dziewcyzny czy wiadomo juz cos w ktorych miejscach rolnicy beda Warszawe blokowac? w piatek mam szkolenie na Ujazdowskich (od 9:30) plus wizyte z mloda na Walbrzyskiej o 16ej i zastanawiam sie jak to w razie czego ogarnac--