Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hyde mialabym bez względnie trasę przejazdu....
Jeheria od gornikow bardziej bym się bała rolników i ich ciągników :) oni są bardziej zdesperowani i wkurzeni na rząd...
chyba firma Colgate /ale nie jestem na 100% pewna czy dobrze pamiętam/ przejęła firmę chyba w maju zeszłego roku - jakoś w lipcu nasza dentystka mi o tym mówiła. najpierw zmienili skład pasty dla dzieci (i stad wyszła rozmowa wgl bym jak mam możliwość jeszcze teraz zrobiła zapas najlepiej w Niemczech albo ze starych zapasów sklepowych/ bo PL już jest inna składowo i nie dają za nią żadnej gwarancji na ile skuteczna i dobra jak ta "stara" ale obawiają się że straciła wiele elmex zawsze był najlepszy
Katka, ja w ogole nie wyobrazam sobie mycia zwykla szczotka. czaasem, na wakacjach czy cos umyje zwykla szczotka, ale jak dla mnie to nawet po szorowaniu przez 2 minuty zeby sa niedomyte. my wszyscy uzywamy elektrycznych
Katko, a orientujesz sie jak jest w przypadku elektrycznych szczoteczek i parodontozy?
Katko, na gerberkach napisane jest od 4 miesiaca... szczoteczki elektryczne sa od 5 r.z. wg naszej stomatolog.
moj mlody mial od niej i byla tak mieciutka ze sie smialam ze taka to ja bym sobie masaz twarzy mogla robic :)
Może ktoś studiował coś podobneg