Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do Mei Tai pani powiedziała, że można uszyć na miarę, ale dziecko wyrośnie z tego i trzeba będzie kupować większe więc bardziej ekonomiczne są te nosidła jednak...
a ja się zastanawiam czy naprawdę nosi się jeszcze dziecko 3 letnie, które uwielbia chodzić biegać i już jeździ na rowerku biegowym
No a Manduca jest już o wiele droższa - użytkowanie niby do 5 rż dziecka. No, ale czy ta wkładka dla noworodka jest bezpieczna, czy na pewno nie zrobię krzywdy Maksowi, bo mam jakieś obawy, że jak coś jest z wkładką to znaczy, że do końca nie jest przeznaczone dla takich malców
pas jest regulowany, jest zapinany na rzepy. Jak chcesz to zmierzę, ja mam ten mniejszy rozmiar
Dżasti a będziesz nosić 3-5 letnie dziecko? Bo ja się and tym zastanowiłam i stwierdziłam, że do 3 lat max i kupiłam bondolino po poradzie babeczki
Ale te bondolino chyba też nie jest dla takich maluszków?
ceri a nie ciężko Ci, nie nosiłam nigdy w chuście, nie wiem jakie to uczucie??
bondolino chyba też nie jest dla takich maluszków?
A w bondolino pas biodrowy się wiąże? Nie poluźnia się on? No i co to oznacza, że z materiału chustowego? Tazn jest mniej sztywne to nosidło?
a ja się zastanawiam czy naprawdę nosi się jeszcze dziecko 3 letnie
niedawno byliśmy na wakacjach nad morzem i mei tai nas uratował, synek (2,5roku, 14kg) chodził wszędzie sam, ale po całym dniu albo bardzo długim spacerze chciał, żeby go nieść na rękach i tu doskonale sprawdził się mei tai (mamy tego od pathi)