Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Za pomocą stosowania metody poprawnie.W jaki sposób tabletki pomogą mi uniknąć ciąży przy nieregularnym braniu?
Chcę się kochać z moim mężem wtedy, gdy mam na to ochotę, a nie wtedy, gdy pozwalają mi na to mój śluz z temperaturą
Badania dowodzą, że b. wiele użytkowniczek zapomina o przynajmniej 1 tabletce z opakowania. Podobne dane są umieszczone w reklamie Evry.--
glupio jest cos komus na sile tlumaczyc
Poczęcie nieplanowanej córki mimo stosowania anty jest sytuacją z życia, o której mówią badania, zatem mają się do życia.Założenie konta na 28dni jest dobrowolne. Do czego służy serwis, też jest wyjaśnione na stronie głównej. Nie ma ukrytych treści jak w przypadku np. programu Pobieraczek.Tak samo można wybrać aptekę i metodę anty.
a odmawiający mi kupna tychże środków farmaceuta odbiera mi tym samym wolny wybór.
Oczywiście, ze każdy powinien mieć wolny wybór. Dyskusja przez pewien czas dotyczyła farmaceutów, którzy odmawiają sprzedawania środków antykoncepcyjnych - a odmawiający mi kupna tychże środków farmaceuta odbiera mi tym samym wolny wybór.
Dla mnie to też kontrowersyjna sprawa (kwestia odmowy sprzedaży), ale zawsze mam wątpliwości w sytuacjach, w których czyjeś prawo wyboru podważa takie samo prawo wyboru innej osoby - bo to właśnie taka sytuacja, prawda?--
W gazecie o zdrowiu w małym formacie w spisie treści szczerzy się "niezależny" ekspert, gin Tulimowski z dobrze widocznym "Yasmin" na fartuchu. Czy na pewno nic i nikt nie wpływa na jego porady w przeglądzie metod anty w tym numerze?W przychodni z kilkoma lekarzami jest kalendarz z Evrą - modelka ma modny gadżet Macbooka - parawan u gina Gedeon Richter, podkładka na biuro - sposób dawkowania Yasminelle.Ja też czytam zawsze ulotki, ale co z tego? inni nie czytają.Skoro nie masz nic innego do roboty w życiu, tylko wyważać otwarte drzwi - niech będzie.--
Mnie tylko irytuje sytuacja w której jeśli widzę w gabinecie reklamy jakiegoś środka antykoncepcyjnego (czy innego reklamowanego środka farmaceutycznego) to lekarz który mnie do niego chce przekonać jest dla mnie mało obiektywny i wiarygodny i nic na to nie poradzę ;-)
Ja się spotkałam z sytuacją w której mimo iż podałam nazwę lekarz chciał mi wcisnąć ten "lek" który w gabinecie reklamował. Przychodzę do lekarza nie po to aby dostać to przez co on jest aktualnie sponsorowany tylko po to co będzie DLA MNIE odpowiednie, na tym wg. mnie polega prawdziwe bycie lekarzem, i proszę nie piszcie mi że światem rządzi tylko kasa ;)
Czy tak samo irytują Was ,przeciwników pigułek, reklamy margaryny, proszku do prania czy leków na biegunkę?
mój szwagier jest przedstawicielem medycznym właśnie w ginekologii , ja przez 2 lata byłam w psychiatrii, w dwóch firmach. Po pierwsze nie ma czegoś takiego, że lekarz podpisuje jakąś umowę, dwa nigdy nie dostaje za przepisanie leku pieniędzy! to jest tak: w firmach tzw. oryginalnych (tu zaliczają się WSZYSTKIE firmy produkujące hormonalne środki anty) jedyne na co może liczyć lekarz to gadżety typu katreczki, kalendarze,bilet do teatru ewentulanie parę razy miałam ekspres do kawy czy ramkę multimedialną, natomiast w firmach tzw. podróbach prezenty są dużo bardzie kosztowne szczególnie dla lekarzy chętnie współpracujących (głównie kardiologia i interniści leczący choroby przewlekła: cukrzyca i nadciśnienie), wiadomo walczą o rynek. Dokładnie wiem na czym to wszystko polega, dlatego szczerze mówiąc śmieszą mnie te wypowiedzi, że lekarze mają wielki korzyści za przepisywania anty, tymbardziej, że branża ginekologiczna to firmy oryginalne, które czegoś takiego nie praktykują, bo nie muszą... Przeciez od dawna wiaodmo ze lekarz podpisuje sobie umowe z firmami farmaceutycznymi i za kazdy przepisany Ci lek ktory reklamuje bierze kase.
mój szwagier jest przedstawicielem medycznym właśnie w ginekologii , ja przez 2 lata byłam w psychiatrii, w dwóch firmach. Po pierwsze nie ma czegoś takiego, że lekarz podpisuje jakąś umowę, dwa nigdy nie dostaje za przepisanie leku pieniędzy! to jest tak: w firmach tzw. oryginalnych (tu zaliczają się WSZYSTKIE firmy produkujące hormonalne środki anty) jedyne na co może liczyć lekarz to gadżety typu katreczki, kalendarze,bilet do teatru ewentulanie parę razy miałam ekspres do kawy czy ramkę multimedialną, natomiast w firmach tzw. podróbach prezenty są dużo bardzie kosztowne szczególnie dla lekarzy chętnie współpracujących (głównie kardiologia i interniści leczący choroby przewlekła: cukrzyca i nadciśnienie), wiadomo walczą o rynek. Dokładnie wiem na czym to wszystko polega, dlatego szczerze mówiąc śmieszą mnie te wypowiedzi, że lekarze mają wielki korzyści za przepisywania anty, tymbardziej, że branża ginekologiczna to firmy oryginalne, które czegoś takiego nie praktykują, bo nie muszą...
:) no widzisz a u mojej tak jest. Jak przyjdziesz bez to też zrobi to USG no ale jak nie ma gumek to używa rękawiczki zamiast hehe Ale wiem o tym więc prawie zawsze miałam tak samo jak i mały ręcznik do powycierania się po USG zewnętrznym