Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie porównałabym emolientów do antybiotyków od razu, wręcz przeciwnie, lepiej zapobiegać niż leczyć, skóra niemowlaka delikatna jest, więc po co narażać ją od razu na płyny do kąpieli, czy nie daj Bóg mydło, które wysusza, ale każdy ma inne zdanie
zgadzam się ! :) Doti ale po to mamy net i np. blogi mądrych ludzi jak Sorki by wiedzieć że Bambino czy Jonnhson itp nie są super i nie trzeba dziecka od razu kąpać w emoilentach by się nie uczuliło. Ja sama mam problemy ze skórą i sięgam po nie raz na jakiś czas. Każdy ma prawo wyboru i niech robi tj uważa za słuszne. Ja osobiście nie widzę sensu w robieniu czegoś czego nie ma potrzeby.
--
Ile kupujcie pieluch tetrowych i flanelowych oraz rozkow?
nie rozumiem po co stosowac jak nie ma problemu
Tak z ciekawości pytam:Ile kupujcie pieluch tetrowych i flanelowych oraz rozkow?Ja mam 15 tetrowych, 5 flanelowych i 1 rożek.A dziś na SR usłyszałam, ze pieluch powinnam mieć 2 razy więcej, a rozkow min 2 (a najlepiej ze 4).Poprzednio miałam tyle, co teraz kupiłam i starczyło. Ale ciekawa jestem jak to u Was wyglada.
O proszę. A myślałam że rożek sobie odpuszczę bo na sr mówili że zamisast rożka lepszy jest zwykły kocyk bo można go tak samo zawinąć. Ale może jednak w takim razie jakiś kupię skoro polecacie do otulania...