Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny, przepraszam, że to znowu ja Ci tutaj odpisuję, ale to jest mój ulubiony wątek
to wiesz, Nadia może się zakrztusić jakąś rzeczą znalezioną u niej na podłodze (chyba że teściowa jest pedantką).
Wczoraj byliśmy w knajpie. Lilka siedziała z nami i wcinała brokuły (nie zrzucając niczego na podłogę, jak robi to w domu) i pół knajpy się na nią patrzyło, bynajmniej nie ze strachem ;)
A zupy z kubka muszę od Ciebie zgapić, bo L. nie ruszy ich łyżeczką
Hydro ja na razie ograniczam ryż, bo małą niestety zatyka.
PS. L. też chudzielec, zresztą kiedyś pisałam Ci na forum :)
Winni czyli po prostu mam dawać i tyle blw nie zna żadnych tabelek, żadnych norm i już
Daj Nadii kanapkę z czosnkiem, zobaczysz czy jej posmakuje. Daj jej na początek kilka gryzów i zobaczysz jak zareaguje.
A swoją drogą ja też miała dać Adasiowi kilka gryzów, a skończyło się na całej kanapce, bo krzyczał tak długo aż mu dałam następny gryz!
A dawała któraś z Was czosnek dziecku w wieku Nadii ? I jeśli tak to czy surowy czy ugotowany ?
Nie zależałby mi tak, ale Adaś bardzo lubi dynię.
Ulcia, ja dam, bo swojego czasu robiłam i były mmmmm pyszotka :) Ale jak chcesz do kawy, to lepiej zrobić trochę "mocniejsze" kokosowe (szklanka wiórków na 2 szklanki wody). Owsiane też jest super (szklanka płatków na 3-4 szkl. wody), ale do kawy tak średnio pasuje. Chociaż ja też piłam. Daj znaka jak smakowało
--
Czy Wasze dzieciaki też się tak kładły na blacie ?? Bo Nadia czasem jak pies normalnie zjada
A potem je odkrywa i jest wielka radość z takiej "niespodzianki:
mam problem, chciałam zrobić dziś Lu gofry na MM ( Biedronka kiedyś podawała stronę na której jest przepis- niestety nie działa mi)
moje pytanie, ma może któraś z Was zapisany gdzieś, albo robiła i pamięta... ewentualnie jakiś inny?
nie kazde dziecko jest od razu zainteresowane jedzeniem